Workshops 2016 - 2017

Wil je zelf de ultieme koekjes leren bakken en decoreren? Geef je nu op voor mijn workshop royal icing decoreren. Groepworkshops in mijn workshopruimte worden gegeven vanaf 4 personen met een maximum van 9 personen. Groepworkshops op locatie zijn mogelijk vanaf 8 deelnemers (neem even contact op voor de mogelijkheden). Tevens is er de mogelijkheid een privé workshop te boeken. De privé workshops (groep) kunnen op locatie, in mijn workshopruimte of bij u thuis worden gegeven. Prijzen zijn excl BTW.

  

CookieSalon verzorgt ook gastworkshop bij o.a. de Leukstetaartenshop in Den Haag en Tante Suiker in Hilversum. Zodra er nieuwe data bekend zijn zal dit via de website en social media bekend worden gemaakt. 

 

Basis (Groep)

In de basis workshop zijn de koeken al gebakken, waardoor je gelijk aan de slag kunt gaan. Je krijgt o.a. tips hoe je icing het beste kan maken, welke consistenties je gebruikt voor de diverse technieken. Je leert de icing kleuren en de spuitzakjes te vullen. Er wordt aandacht besteed aan verschillende technieken en aan het einde van de workshop ga jij naar huis met een aantal zelfgemaakte meesterwerkjes (vanaf 4 personen gaat deze workshop door).

 

Inclusief: Koffie/thee en iets lekkers, gebruik van alle materialen, koekjes, receptuur en tips & tricks om thuis zelf aan de slag te gaan.

 

Duur:     3 uur

Prijs:      €39,- pp (ex btw)

Privé workshop (groep)

Indien je zelf een groep van minimaal 4 tot maximaal 20 mensen hebt, is het mogelijk een privé workshop te boeken. Aan de hand van een zelfgekozen thema leer je alle basis of gevorderden technieken (zie workshop basis of gevorderden).

 

Duur:     3 uur of 6 uur

Prijs:      € 39,- pp  (ex btw)

              voor 3 uur

Prijs:      € 75,- pp (ex btw) 

              voor 6 uur

Privé workshop (individueel)

Wil je extra persoonlijke aandacht kies dan voor een privé workshop. De workshop wordt gegeven met maximaal 2 andere personen. In deze workshop zijn de koeken al gebakken, maar krijg je thuis alle handvatten om thuis de gaafste koeken te bakken. Je leerst de icing maken en kleuren. Misschien dat je voor een bepaalde gelegenheid wilt decoreren? In deze workshop heb je zelf in de hand, welke technieken je leert.

 

 

Inclusief Koffie/thee, iets lekkers (lunch), gebruik van alle materialen, koekjes, receptuur en tips & tricks. Indien de workshop op de eigen gekozen locatie is, wordt er verzocht zelf voor een lunch te zorgen.

 

Duur:    6 uur

Prijs:     € 89,- pp (ex btw)

             bij 2-3 personen  

 

             € 159,- pp (ex btw)

             bij 1 persoon

                  

 

The whole package (GROEP)

Als je echt thuis aan de slag wilt gaan met het bakken en decoreren van koeken is deze workshop absoluut iets voor jou!  Je wordt uitgedaagd in het ontwerpen en decoreren van de meest prachtige koeken. Ook bij deze workshop zijn de koeken al voor je gebakken, maar krijg je alle handvatten om thuis de gaafste koeken te bakken. Je leert de icing maken en kleuren. Je leert diverse technieken om jouw decoratie skills naar een hoger niveau te tillen (vanaf 4 personen gaat deze workshop door).

 

Inclusief Koffie/thee, iets lekkers en lunch, gebruik van alle materialen, koekjes, receptuur en tips & tricks.

 

Duur:     6 uur

Prijs:      €75,- pp (ex btw)