Prijslijst

  Vanaf (per stuk)    
Medium (tot 10 cm) € 2,95    
Large (tot 15 cm) € 4,95    

NB: De prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief de verzendkosten. De koeken worden standaard aangetekend verzonden a € 8,15 (pakket tot 10 kg binnen Nederland). Op verzoek kunnen de koeken regulier worden verzonden a € 6,50 (zie algemene voorwaarden). Pakketten worden via PostNL verzonden Het is tevens mogelijk de koekjes te leveren aan het buitenland. CookieSalon hanteert hiervoor de tarieven van PostNL.

 

Voor zakelijke bestellingen, afwijkende maten of 3D koeken, neem contact op voor een offerte op maat.

       De minimale bestelling is 50 koekjes. De levertijd is minimaal 2 weken.


Maak je keuze

Bestel nu je gepersonaliseerde handgemaakte Royal Icing koekjes. Zie je leuke koekjes op de site? Deze kun je bestellen. Heb je eigen ideeën? Ik hoor ze graag. Er is veel mogelijk en ik denk graag met je mee. De koekjes (deeg) worden standaard gemaakt in de smaak amandel met een vanille icing. Op verzoek kan het deeg in de smaak vanille of speculaas gemaakt worden. Icing is er op verzoek in de smaak amandel en fresh lemon icing.

 

NIEUW! Nu verkrijgbaar de smaakcombinatie: Kardemom/sinaasappel met een heerlijke vanille icing!

 

Indien ik van een koek niet de uitsteker heb en kan ik de uitsteker bestellen, dan reken ik de kosten van de uitsteker (exclusief de verzending) extra. Indien ik de uitsteker niet kan bestellen, dan kan ik de uitsteker custom laten ontwerpen. De kosten hiervoor zijn gemiddeld €6,- per ontwerp. Hou er dan wel rekening mee dat het custom laten designen een week extra kan duren. Maximum aantal icing kleuren is 4 (meerprijs bij meerdere kleuren). De bovenstaande prijzen zijn een vanaf prijs. Indien je extra details wilt (zoals bijvoorbeeld een naam) wordt er een meerprijs berekend.

 

De koeken worden standaard individueel luchtdicht geseald en verpakt in een transparant zakje. Voor een meerprijs van € 0.15 per koekje worden de zakjes verpakt met feestelijk lintje en stickertje. Indien je meerdere koeken in een geschenkverpakking wil laten verpakken, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.


Geef je bestelling door

Je kunt je bestelling doorgeven via info@cookiesalon.nl. De minimale bestelling is 50 koekjes. Levertijd is momenteel minimaal 2 weken. Bestel op tijd, want door het arbeidsintensieve proces zou het kunnen zijn dat ik je bestelling niet tijdig meer aan kan nemen. 
Ingredienten

Koekjes: Bloem, bakpoeder, roomboter, suiker, ei, zout, amandel extract(vanille-extract of speculaaskruiden).

Royal Icing: Suikerbakkerspoeder, eiwitpoeder, voedingskleurstoffen, vanille-extract of amandel-extract, water.


Houdbaarheid

De koekjes worden luchtdicht geseald. De koekjes blijven zo 4 weken vers. Wil je de koekjes na ontvangst nog even bewaren, doe ze dan in een luchtdichte tupperware doos. Zo blijven de koekjes het lekkerst.


Verpakking en Verzending

De koekjes worden standaard in een doorzichtig zakje per stuk verpakt. Vervolgens worden de koekjes zorgvuldig in een doos met opvulmateriaal verzonden. De koekjes breken bijna nooit, echter nadat ik de koekjes heb afgegeven voor verzending, kan ik geen garantie meer afgeven. Voor meer info lees de Algemene Voorwaarden.