Bestel nu je eetbare print (vanaf € 5,95)

Maak je koekjes, cupcakes of taart persoonlijk met een uniek, eigen ontwerp. Bestel nu je eetbare foto voor jouw persoonlijke cupcakes, taart of koekjes. Iedere afbeelding is mogelijk, of het nu een foto is van de jarige, bedrijfslogo of een plaatje van zijn of haar favoriete Disney prinses.

 

Het werkt heel simpel: email een foto of afbeelding op A4 formaat en eventueel een persoonlijke boodschap. Je ontvangt binnen enkele dagen een frosting sheet met eetbare print. Deze kun je zelf op je taart of koek plakken. Het maakt daarbij niet uit of je een ronde taart maakt of vierkant, of een aantal koekjes of cupcakes. Vertel gewoon wat je wilt en samen maken we er iets moois van. Succes gegarandeerd!

 

Voor jouw persoonlijke print gebruik ik frosting sheets. Dit zorgt voor een dunne, flexibele doch stevige basis. De afbeelding wordt superscherp en kleurrijk. Frosting sheets hebben geen smaak van zichzelf. Daarnaast zijn ze geschikt voor bijvoorbeeld een slagroomtaart omdat ze goed tegen vocht kunnen.

 

Een plastic beschermlaagje beschermd de sheet. Deze moet je verwijderen wanneer je de print gaat gebruiken. Vervolgens knip je de frosting sheet op maat. Deze sheets zijn dun genoeg om het op een royal icing onderlaag voor bijvoorbeeld koekjes, maar ook fondant of marsepein te gebruiken. Wanneer je de sheet op een slagroomtaart wilt plakken, moet je ervoor zorgen dat je het niet té lang van te voren aanbrengt. Omdat het zo dun is, kan het ook op marsepein of fondant decoraties worden geplakt.

 

Productinformatie:

 

Frosting Sheet: Zetmeel (E1422, E1412) maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisator (E414, E480), dextrose, emulgatoren (E435, E491, E471), smaakstoffen, conserveermiddel (E202), citroenzuur, kokosvet (gedeeltelijk gehard), sucralose.

 

 

Inkt: gedemineraliseerd water, glycerine, alcohol, kleurstof (zie onder)

 

Rode inkt: E124 (AZO), E122 (AZO)
Gele inkt: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)
Blauwe inkt: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)
Zwarte inkt: E151, E110 (AZO), E104 (AZO), E133

 

Prijzen:

De kosten voor 1 geprinte frosting sheet op A4-formaat zijn 5,95 euro, inclusief BTW en exclusief de verzendkosten.

 

Verzendkosten:
Bestellingen worden verstuurd per brievenbus post. Standaard zijn de verzendkosten voor Nederland € 1,95 en voor België € 3,50. Wordt het pakket zwaarder dan 250 gram dan houden wij de volgende verzendkosten aan:

 

Nederland tot 250 gram           € 1,95

Nederland 250 tot 500 gram    € 2,95

België tot 250 gram                 € 3,50

België 250 tot 500 gram         € 6,50

Hieronder vind je alvast wat inspiratie...

 

Zakelijk bestellen kan ook!

Eetbare print met logo en animatie

Ook voor bedrijven maken wij eetbare prints met onze professionele foodprinter. Een voorbeeld van een print op koekjes voor The Dutch Creative Group.

Eetbare prints met bedrijfslogo

Deze koekjes voor Conversion Mob zijn gemaakt met eetbare prints.

Eetbare print met bedrijfslogo en foto van de Estlandse hoofdstad Tallin

Zelfs in Estland houden ze van onze geprinte koekjes!