The very first steps of CookieSalon!

Welkom bij CookieSalon en welkom bij mijn blog! Ik ben ontzettend trots dat ik mijn 'zoete' droom heb mogen verwezenlijken. Ik heb het zaadje dat 7 jaar geleden door een supercute bakkerijtje in de jungle van Costa Rica in mijn hoofd werd geplant, nu eindelijk mogen zaaien en oogsten. Heel trots ben ik op CookieSalon, waarbij ik de gaafste Royal Icing koekjes bak en decoreer voor iedere unieke gelegenheid. De koekjes worden ambachtelijk en met veel liefde gemaakt. In 2011 vertrok ik voor 2 jaar naar Los Angeles, waar ik kennis maakte met Royal Icing. Daar zag ik hoe je van koekjes kunst kunt maken. In mijn blogs zal ik vertellen over de koekjes, mijn inspiratie, hoe CookieSalon tot stand is gekomen en hoe de koekjes worden gemaakt. Bij veel enthousiasme zou ik me kunnen laten overhalen tot vloggen, dus wie weet tot ziens!

Reactie schrijven

Commentaren: 0